Вшанували переможців і призерів футзальної першості Тернопілля

21 Кві 2018 / 20:12 | Переглядів: 1851

Вшанували переможців і призерів футзальної першості Тернопілля

20 квітня у концерт-холлі "Подоляни" пройшла урочиста церемонія нагородження кращих команд та гравців Тернопільської футзальної ліги сезону-2017/18.

Нагородження провів голова Федерації футболу Тернопільської області Тарас Зіновійович Юрик. Керівник обласного футболу у вступному слові зокрема, нагадав, що в футзальному сезоні, що завершився, брала участь рекордна кількість команд - 58. Вони були поділені на чотири ліги - вищу, першу, другу і третю. У кожній із них була запекла боротьба на спортивному майданчику, адже на призові нагороди було багато претендентів, однак перемогли дійсно достойні команди.

Тарас Зіновійович відзначив, що за чемпіонство змагалися не лише команди з Тернополя, які останніми роками були законодавцями мод у тернопільському футзалі, але й колективи з районів. Так, у вищій лізі два перших місця вибороли команди з Тернопільського району - "ДСО-Поділля" та "Вікторія" (В. Бірки), а бронза дісталася ФК "Ланівці -ОГТ". У першій лізі чемпіоном теж стала команди з Тернопільського району - "Агропродсервіс-Ветеран" (Настасів), а срібло дісталося ФК "Козова". Теж саме можна сказати і про другу лігу, де переможцем стала команда "Олімп" з Острівція (Теребовлянський район), а друге місце дісталося "Стрипі" з Купченців (Козівський район).

Тарас Юрик подякував усім учасникам Тернопільської футзальної ліги та побажав успіхів у "великому" футболі, адже більшість учасників після зимового сезону, переходять на літній і беруть участь в чемпіонаті області та районних змаганнях.

Джерело -https://ffternopil.com/news/1502/

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.