У Тернополі відбулося спортивне свято на 29 виборчому окрузі

21 Вер 2016 / 08:22 | Переглядів: 1709

Турський спортсвято у ТЗОШ 19

Незважаючи на першу цієї осені в нашому місті негоду, минулої неділі спартакіада зібрала чимало охочих позмагатися в турнірі з міні-футболу, який відбувся на нещодавно відкритому штучному майданчику, що поблизу ТЗОШ №19, та в спортзалі школи. У ньому взяли участь як діти, так і дорослі. Організатор заходу - місцевий депутат міськради Ігор Турський вручив переможцям медалі, а учасникам - солодкі подарунки.

Через дощ не відбулася руханка серед найменших школярів, тому її провели через два дні в рамках святкування дня народження 19-тої одинадцятирічки. З коментарем заходу спортивний фахівець, яка його проводила, чемпіонка світу з пауерліфтингу - вихованка цього навчального закладу Лілія Проць: "Для першокласників 19 школи відбулися перші змагання. Коли діти кажуть, що це найкращий день у школі і що хочуть, щоб так проходив урок фізкультури, то не має більшої радості від того що ми робимо. Даруємо радість дітям разом з фірмою "Ласунка".

Олександр ШИБИСТИЙ.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.