У Тернополі відбулася «Руханка на «Східному»

10 Жов 2016 / 10:58 | Переглядів: 2448

У Тернополі відбулася «Руханка на «Східному»

У Тернополі відбулася "Руханка на "Східному"

Завдяки самовідданій ентузіастці фізкультури і масового спорту в нашому місті, чемпіонці світу з жиму штанги лежачи Лілії Проць і її сподвижнику - кандидату майстри спорту України з легкої атлети Олександру Хомі та за сприяння депутатів міської ради у Тернополі відбулося уже п'ять руханок для дітей у різних мікрорайонах міста. Минулої суботи такий захід під назвою "Руханкана "Східному" провели на спортивному майданчику, що на бульварі Д.Галицького, 26. До проведення заходу долучився обранець цього виборчого округу Олег Шморгай.

Хоч змагання організовували для діток віком від 5 до 11 років, в естафетах взяли участь ті, кому від 1 до 4 років. То вони змагалися за допомогою матерів та бабусь і ведучих спортивно-оздоровчого свята Лілії Проць та Олександра Хоми.

Усіх учасників "Руханки на "Східному" нагородили призами від ТМ "Ласунка". Також солодкими подарунками їх відзначив депутат Тернопільської міської ради Олег Шморгай.

Докладніше про цю руханку та фоторепортаж з цього спортивного свята - читайте у №23 газети "Тернопіль вечірній".

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.