У Тернополі розпочався проект «Спортивні канікули»

07 Лип 2017 / 20:17 | Переглядів: 3747

спортивне свято

4 липня мешканці мікрорайону "Східний" взяли участь у спортивно-масовому заході "Спортивні канікули", організатором якого є Тернопільський міський центр фізичного здоров'я населення.

Запальна музика змусила долучитись дітлахів різного віку до веселого спортивного свята.

Захід розпочався із запальної танцювальної розминки, змагалися за першість під час забігу та із завзятям у спритності та вправності під час естафет. Поки дітвора гралася,найсміливіші мамусі із найменшими долучилися до свята і позмагалися у спритності взявши участь у "Крутих віражах" на візочках.

Працівники Центру вчили дітвору відпочивати,провівши майстер-клас з гри у резинку "10-ка". У якій можуть брати участь мінімум троє учасників. Правила тут дуже прості, двоє учасників фіксують ногами резинку, а третій виконує 10 різних завдань, збившись учасники міняються місцями. Зібравшись у малій компанії дітвора зможе організувати для себе цікаве дозвілля.

Нагородили дітлахів призами від Тернопільського обласного відділення Національного олімпійського комітету України та ТМ "Ласунка".

Наступне спортивне дійство відбудеться 12 липня на бульварі Вишневецького (на дитячому ігровому майданчику). Початок о 17.00 год.

Тож шановні мешканці мікрорайону "Аляска"і всі бажаючі приєднуйтесь до проекту "Спортивні канікули" та проводьте час з користю.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.