У Тернополі провели шостий турнір з міні-футболу пам’яті відомого футболіста Юрія Науменка

10 Бер 2016 / 14:48 | Переглядів: 2339

45енп іапиртфц6 т оі г676 шраоьптоь

Шостий турнір із міні-футболу, присвячений пам'яті відомого тернопільського футболіста, тренера та арбітра Юрія Науменка провели у Тернополі на початку березня. Захід відбувся під патронатом міського голови Тернополя Сергія Надала та за сприяння Тернопільської обласної Федерації футболу.

Цього року у змаганнях, як і у попередні роки, взяло участь 24 найкращі команди з Тернополя та Тернопільської області. Перемогу здобула команда "Мурсія". Змагання започаткували доньки Юрія Науменко - Олена і Наталія. Окрім вшанування пам'яті батька, якого не стало 19 травня 2009 року, турнір проводиться також з метою розвитку футзалу у місті.

Від імені міського голови Сергія Надала привітав організаторів, учасників та переможців турніру заступник очільника міста Леонід Бицюра: "Черговим турніром на Кубок пам'яті Юрія Науменка його учасники не лише вшанували світлу пам'ять знаного спортивного фахівця, а й зробили внесок у справу, якій він присвятив усе своє життя - розвитку футболу та пропаганди здорового способу життя".

Довідка. Юрій Науменко - український футболіст, тренер, арбітр. З 1998 року був делегатом Федерації футболу України, з 2000 року - відповідальним секретарем Тернопільської міської федерації футболу. Грав за команди "Карпати" (Львів), "Авангард" та "Будівельник" (Тернопіль), "Торпедо" (Бердянськ), "Азовець" (Маріуполь) та "Колос" (Бучач). Понад 14 років Юрій Васильович, як футбольний рефері, судив матчі професійних і аматорських команд, був інспектором матчів обласної першості. Юрій Науменко також тренував команду ветеранів тернопільського футболу, яка виборола срібні медалі на Кубку України.

Міський міні-турнір, присвячений пам'яті Юрія Науменка, проходить у Тернополі щорічно із 2011 року.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.