У Тернополі нагородили переможців Східно-європейського кубка Європи з аквабайку

31 Сер 2015 / 12:27 | Переглядів: 1977

переможці Східно-європейського кубка Європи з аквабайку

30 серпня на тернопільському озері завершився відкритий чемпіонат України, який має статус Східно-європейського кубка Європи з аквабайку. Цього ж дня біля причалу відбулася церемонія нагородження переможців у різних номінаціях, а призи вручали міський голова Тернополя Сергій Надал та голова Національної федерації водно-моторного спорту Віктор Шемчук.

На змагання цього року у Тернополі зареєструвалася більша кількість учасників, аніж у попередньому - 32 спортсмени, у тому числі представники з Молдови, Польщі та Білорусі.

"П'ятий рік поспіль на тернопільському ставі ми проводимо змагання з водно-моторного спорту. Завдяки хорошій погоді учасникам вдалося виконати усю заплановану програму, тому тернополяни могли побачити гарне видовище та отримати задоволення від змагань, - розповідає Сергій Надал. - Плануємо проводити подібні чемпіонаті у місті й надалі".

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.