У Тернополі грали в футбол молодіжні громадські організації

25 Чер 2015 / 21:51 | Переглядів: 1954

Молодіжні лідери футбол

З нагоди відзначення Дня молоді України за сприяння департаменту сім'ї, молоді, фізичної культури та спорту Тернопільської облдержадміністрації та КУТОР "Тернопільський обласний молодіжний методичний центр" на базі фізкультурно-спортивного товариства "Динамо", що в Тернополі, відбувся молодіжний турнір з футболу серед команд молодіжних громадських організацій.

У турнірі взяли участь 35 футболістів у складі п'яти команд: Тернопільський обласний осередок Всеукраїнської молодіжної громадської організації "Молода Просвіта", молодіжна громадська організація "Католицьке скаутство Європи", громадська організація "Молодіжне об'єднання "Файне місто", Тернопільська обласна молодіжна громадська організація "Галицькі зубри", молодіжна громадська організація "Фундація Регіональних Ініціатив". Вони змагалися за олімпійською системою.

Упрожовж ігрового дня, турнір відбувся 24 червня, учасники встигли отримати задоволення від змагань, познайомитись між собою, обмінятись досвідом та ідеями проведення спортивних ігор між молодіжними організаціями.

У турнірі перемогла команда Тернопільської обласної молодіжної громадської організації "Галицькі зубри". Друге місце виборола громадська організація "Молодіжне об'єднання "Файне місто", третє завоювала молодіжна громадська організація "Фундація Регіональних Ініціатив". Нагородження переможців здійснив директор департаменту сім'ї, молоді, фізичної культури та спорту Тернопільської облдержадміністрації Віктор Мацикур та представники обласного молодіжного методичного центру Решту команд відзначили заохочувальними дипломами за участь узмаганнях. Від імені організаторів турніру висловлюю вдячність усім його учасникам та зичу їм нових перемог у спортивно-масових змаганнях та звершень у громадській діяльності. На вашому прикладі ми усі разом й надалі долучатимемо до спорту і здорового способу життя в се більше і більше молоді та підростаючого покоління.

Володимир ДЕМЧИШИН,

директор КУТОР "Тернопільський обласний молодіжний методичний центр", член НСЖУ.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.