«Ти з того, що ти їсиш»

27 Сер 2014 / 08:06 | Переглядів: 2419

Ти з того що ти їсиш

Працівники Тернопільского міського центру фізичного здоров'я населення були залученні до урочистого відкриття спортивного майданчику, що відбулося 23 серпня 2014 року о 15:30 год. в сквері по вулиці Миру.

Під час відкриття проведено спортивно-пізнавальний захід: "Ти з того, що ти їсиш". Основною метою якого було виховання здорового способу життя у дітей і молоді, формування основ корисного та здорового харчування, змістовне проведення дозвілля. У святі приймали участь понад тридцять дітей віком від 5 до 12 років. Вони складали "піраміду харчування", грали у ігри: "Їстивне-неїстивне", "З чого готують борщ" та прослухали росповідь про користь правильного та здорового способу вживання їжі. Наприкінці проведенного свята діти отримали памятні подарунки та море хороших вражень.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.