Працівники Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” провели толоку

11 Кві 2018 / 19:15 | Переглядів: 1821

Працівники Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” провели толоку

Всеукраїнський місячник „Спорт для всіх-спільна турбота” з облаштування спортивних майданчиків напередодні весняно-літнього сезону, який розпочався з 1 по 30 квітня 2018 року в усіх населених пунктах України, Тернопільський обласний центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" розпочав з прибирання території навколо Палацу Спорту „Текстильник”, де розміщений Тернопільський обласний центр фізичного здоров'я населення „Спорт для всіх”.

Працівники Тернопільського обласного центру фізичного здоров'я населення „Спорт для всіх” 3 квітня 2018 року разом з колективом Палацу Спорту „Текстильник” вийшли на суботник з облаштування території навколо спортивного комплексу та підготовки спортивного інвентарю „Спорту для всіх”.

Учасники прибирання згрібали минулорічне листя на газонах навколо спортивного комплексу, фарбували та готували спортивний інвентар напередодні весняно-літнього спортивного сезону та носили сміття на одну величезну купу.

Суботник пройшов злагоджено та у дружній атмосфері співпраці, адже усі гуртом та в гарному настрої можуть виконати швидко будь-яке завдання.

ОТЖЕ, розпочніть з найпростішого - прибирання території за місцем проживання, облаштуйте спортивні майданчики за місцем ВАШОГО ПРОЖИВАННЯ !

Підготуйте місце для занять фізичною культурою і спортом для дорослих та ваших дітей!

Приєднуйтесь !

Олена ГИКАВА.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.