Мирон Маркевич: «Грали для людей. Особливо - для тих хлопців, які зараз в АТО»

15 Тра 2015 / 08:08 | Переглядів: 1496

Мирон Маркевич: «Грали для людей. Особливо - для тих хлопців, які зараз в АТО»

Дніпропетровський "Дніпро" здобув перемогу над італійським "Наполі" у півфінальній грі Ліги Європи. Матч-відповідь на стадіоні НСК "Олімпійський" у Києві завершився із рахунком 1:0 (підсумок першої гри - 1:1). Тож, "Дніпро" вийшов до фіналу Ліги Європи. Гол на 58-й хвилині гри після блискавичного проходу флангом суперників і вивіреного пасу Євгена Коноплянки забив форвард Євген Селезньов.Дніпропетровський клуб уперше за свою історію дійшов до фіналу єврокубка.В іншому півфіналі ще один італійський клуб "Фіорентина" вдома із рахунком 0:2 програв іспанській "Севільї", яка стане суперником "Дніпра". Фінальний матч відбудеться 27 травня на "Національному стадіоні" у Варшаві.

Перемогу над Наполі та вихід у фінал Ліги ЄвропиМирон Маркевич присвятив хлопцям, які наразі перебувають у зоні АТО.

Про це в ефірі телеканалу "2+2" після звитяги заявив сам головний тренер дніпропетровського Дніпра.

"Ми грали длялюдей, які у нас вірили. Я розумію, що ми грали із серйозною командою. Багато було скептиків, але... коли я побачив відсоток тих людей, які у нас вірять, то ми не могли сьогодні програти", - сказав він.

"Такі матчі легкими не бувають. Ми розуміли, з ким ми граємо. Сьогоднікоманданабагато краще грала, аніж у Неаполі, і заслужено перемогла", - додав наставник.

На запитання, що Маркевич скаже своїм гравцям у роздягальні, він відповів: "Я навіть не знаю, що скажу..."

"Вони зробили диво, ніхто, чесно кажучи, від них цього не чекав. Я знав, що вони це можуть зробити. Я не думав, що буде повний стадіон, я знав, що буде багато людей. А те, що вся Україна приїде... емоції переповнюють", - зауважив він.

За словами Мирона Богдановича, Наполі - хороша команда, і після Ювентуса - це друга команда в Італії.

"Про фінал я поки що не думаю. Ми грали сьогодні для людей. Особливо - для тих хлопців, які зараз в АТО. Я впевнений, що вони дивилися футбол. Так що, хлопці, то і для вас, у першу чергу", - підсумував тренер.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.