З перемогою, земляки!

01 Лис 2016 / 18:15 | Переглядів: 3360

«Креатор-Буд» з рахунком 2:0 переміг донецький «Шахтар»

"Креатор-Буд" з рахунком 2:0 переміг донецький "Шахтар"

Юрій Вірт, Сергій Попов, Володимир П'ятенко, Геннадій Орбу, Геннадій Зубов, Михайло Старостяк, Віктор Леонов,Сергій Ковальов- легендарні футболісти збірної України та донецького "Шахтаря" прибули до Тернополя аби зіграти другу гру чвертьфіналу Кубка України серед ветеранів. Господарі матчу наша тернопільська команда "Креатор-Буд" . 23 жовтня, у першій грі чвертьфіналу в Києві футболісти "Креатор-Буду" обіграли суперника з рахунком 4:2. Друга гра чвертьфіналу завершилась із рахунком 2:0 на користь "тернополян. Визначальним для тернопільських футболістів став другий тайм, у якому на 55-тій хвилині відзначився Андрій Шпак, а на 65-тій хвилині вболівальники аплодували Ігорю Панчуку, який додав у скарбницю креаторівців ще один гол. Нагадаю, що ветерани ФК "Креатор-Буд" - володарі Кубка України 2014-го року та фіналісти Супер-кубка України 2015-го року. Зараз наші хлопці уже готуються до зустрічі з суперником у півфіналі, що відбудеться в середині листопада у Кривому Розі. ПОБАЖАЄМО ЇМ ЧЕРГОВОЇ ПЕРЕМОГИ ТА ОБІЙТИСЯ БЕЗ ТРАВМ!

Святослав ПІВТОРАК,

депутат Тернопільської міської ради,

колишній власкор "Українського футболу" в Тернопільській області.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.