До Дня міста в парку «Топільче» відкриють екстрим-парк для молоді

24 Чер 2015 / 17:12 | Переглядів: 2635

екстрим парк велосипед

Спеціальний майданчик для катання на скейтах, роликах та велосипедах відкриють у парку "Топільче" вже до кінця серпня.

У міській раді кажуть, що наразі переоформили документацію і замовили необхідні конструкції, на виготовлення яких піде орієнтовно місяць.

За цей час будуть проведені підготовчі роботи до монтажу, тобто асфальтування майданчика.

- Було чимало звернень від молоді міста про те, щоб облаштувати в Тернополі екстрим-парк, де можна кататись на роликах та скейтах. Після кількох зустрічей з молодіжними активістами, які люблять займатися екстримальними видами спорту, було вирішено, що такий парк ми облаштуємо у парку "Топільче". Уже зараз погоджено місце облаштування майданчика повністю розроблено документацію і я думаю, що протягом червня-липня роботи будуть завершені, - коментує очільник міста Сергій Надал.

Нагадаємо, що раніше планували встановити екстрим-парк на бульварі Куліша, проте згодом було вирішено перенести його ближче до центру у парк "Топільче".

Скейтери кажуть, що вже багато років чекали на скейтпарк, оскільки таким чином він дасть поштовх розвитку цього спорту в Тернополі

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.