Бойова нічия на користь гостей

18 Тра 2015 / 22:29 | Переглядів: 1427

ФК Тернопіль Десна

Гол на компенсованій хвилині не дозволив ФК "Тернопіль" здобути перемогу у себе вдома. Команда другий матч закінчила із рахунком 1:0, але гості, чернігівська "Десна", на останні секунди доданого часу таки зуміли відігратися - нічия 1:1.

Матч 27-го туру чемпіонату України з футболу між ФК "Тернопіль" та чернігівською "Десною" ще до його початку набрав цікавості у вболівальників, адже команди є сусідами у верхній частині турнірної таблиці. Тернополяни вже у перші хвилини спробували себе показати і Віталій Богданов скерував м'яч у бік воріт суперника. Незадовго у спільній атаці Ростислав Волошин та Богдан Семенець знову спробували забити гол, але суперник не розгубився і відповів контратакою. Хоч спроб загнати м'яч у ворота було немало, але все ж таки команди на перерву пішли з нулями на таблі.

Другий тайм із наполегливих атак розпочали гості, проте удари суперника були слабшими ніж навички Чорнобая. Перший голо вдалося забити у ворота Ігорові Курилові на 60 хвилині. ФК "Тернопіль" відкрив рахунок і зробив крок до перемоги.

Після доданого часу арбітром, на 96 хвилині матчу Вадим Мельник - капітан "Десни" все таки зміг зрівняти рахунок забивши гол у ворота суперника.

Анастасія ГОРОХІВСЬКА.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.