Відбудеться благодійний концерт в підтримку Богдана Мельничука

19 Кві 2018 / 08:24 | Переглядів: 2840

Благодійний концерт Декалюк і Кушніра в підтримку Б.Мельничука

20 квітня у Тернопільському академічному обласному театрі актора і ляльки відбудеться благодійний концерт Ярослави Декалюк та Івана Кушніра в підтримку письменника, заслуженого діяча мистецтв України Богдана Мельничука. У цьому дійстві також беруть участь народний аматорський хор ім. І.Кобилянського (худ. керівник - заслужений працівник культури України Михайло Мякуш) і народний аматорський хор "Оксамит" із м.Копичинці. Балетмейстер - Галина Заверач.

Вартість квитка на благодійний концерт символічна - лише 50 грн. Однак кожен, хто завітає на нього, отримає насолоду від пісень у виконанні неперевершених майстрів співу та знаних на Тернопіллі і поза межами нашого краю хорових колективів, та зробить свій посильний внесок у допомогу відомому українському письменнику і культурному діячеві нашої держави Богданові Мельничукові в його боротьбі із важкою недугою.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.