В кожному мікрорайоні Тернополя - будуть місця для відпочинку

30 Лип 2015 / 10:12 | Переглядів: 2035

фонтан новий парк Топільче підсвітка

Кожен мікрорайон Тернополя матиме відпочинкову зону та місце для розваг. Міський голова Тернополя Сергій Надал розповідає, що цьогоріч облаштовують місця для відпочинку на трьох бульварах - Куліша, Вишнівецького та Данила Галицького. Окрім того відкриють новий парк на масиві "Дружба", який отримав назву "Парк Здоров'я".

У міській раді кажуть, що на оновлених бульварах будуть спортивні та дитячі майданчики, відремонтують зовнішнє освітлення та облаштують тротуари бруківкою.

Також на бульварі Вишнівецького відкриють новий фонтан міста, а в "Парку Здоров'я" встановлять перголу.

- Місця для відпочинку повинні бути не лише в центральній частині міста, але й в кожному мікрорайоні. Якщо нагадати, то попередні два роки ми відновили парки і фонтани в центрі, у парку "Топільче", в парку Шевченка. Зараз ведуться роботи над тим, щоб кожен масив мав своє місце для відпочинку. Зокрема, зараз триває реконструкція одночасно трьох бульварів і крім того відбувається облаштування нового місця для відпочинку це "Парку Здоров'я" на масиві "Дружба", - зазначив очільник Тернополя.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.