Тернопільський поет-пісняр Сергій Сірий подарував дітям нову казку

29 Жов 2017 / 20:12 | Переглядів: 6195

Сергій Сірий «Хто Тернопіль не шанує, най нас в дупу поцілує!»

Як повідомляє 7 ДНІВ-УКРАЇНА, поет-пісняр за покликанням і журналіст за фахом тернополянин Сергій Сірий спробував себе в новій якості — казкарстві. І спроби виявилися дуже вдалими.

Чудові казки, які він пише, а згодом сам озвучує й самотужки створює до них відеоряд, залюбки дивляться малюки. Соковита українська мова, приємний, спокійний тембр голосу автора, що читає текст, заворожує. А головне - в казках Сергія Сірого стільки доброти й щирості!

Сергій Сірий — заслужений діяч естрадного мистецтва України, член творчої спілки "Асоціація діячів естрадного мистецтва України", член Національної спілки журналістів України. Автор двох відомих збірок еротичної поезії "Твоє тіло - наркотик" та "Пожежа тіл". Він — лауреат конкурсу "Коронація слова-2014″ (спеціальна відзнака в номінації "Пісенна лірика для дітей" за текст пісні "Домовик-домовичок"). Рішенням журі Міжнародного літературного конкурсу "Коронація слова-2016″ твір поета-пісняра "Бім і Кеті" визнано переможцем в номінації "Пісенна поезія для дітей" як кращий пісенний твір для дітей молодшого шкільного віку.

Пісня "Я - убитий солдат", яку поет написав у 2014 році в співдружності з тернопільським композитором Сергієм Степанівим, рекомендована Міністерством освіти і науки України для проведення "Уроків мужності" у навчально-освітніх закладах нашої держави.

Пісні на слова Сергія Сірого "Українська родина", "Пісенні Медобори", "Хотинський піснецвіт", "Ліра Гіппократа", створені у співдружності з відомим композитором Леонідом.Попернацьким, стали музичними візитівками однойменних всеукраїнських мистецьких фестивалів. А пісня "Доброго дня" - гімн благодійного фонду "Світ дітей", який є філією міжнародної благодійної організації в Канаді "Chalice", і текст її перекладено на англійську мову.

Джерело -http://7days-ua.com/news/ternopolyanyn-serhij-siryj-podaruvav-dityam-novu-kazku-video/

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.