Найкращий кальянщик Тернополя поділився враженнями від унікального батлу

19 Лип 2017 / 09:59 | Переглядів: 3608

Дмитро Киричок

Нещодавно у Тернополі вкотре відбулися змагання за звання найкращого кальянщика, де перемогу здобув двадцятирічний Дмитро Киричок.

- Організували такий захід для того, щоб зібрати кальянщиків та обмінятися досвідом, - розповідає переможець, - але все ж таки головна мета - це піднесення та розвиток кальянної культури у Тернополі.

З перемогою хлопець поїхав на західноукраїнський кальян-батл, що відбувся в Івано-Франківську, де й там отримав одне з призових місць.

Каже, що захід пройшов не настільки організовано, як у Тернополі.

“У Франківську було мало команд, не так багато призів та спонсорів, як у Тернополі. Проте переживав практично за все. Сильною командою варто виділити львівську - “Хаббл Баббл”, оскільки батлити з нею виявилось найскладніше.”

Враження у хлопця залишились позитивні, отримавши цінні подарунки та набравшись досвіду, Дмитро поділився відмінністю кальяну від звичайних сигарет.

“Насамперед, кальян відрізняється зовнішньою конструкцією. Дим кальяну має приємніший смак та аромат, і взагалі сам принцип куріння й атмосфера більше до вподоби. Багато хто говорить про шкоду куріння кальяну, звісно, як і будь-яке куріння - це шкідливо, але якщо все таки порівнювати, то вважається, що сигарети мають більш згубний вплив для організму, ніж кальян.”

Також хлопець зазначив, що не ставив за мету перемогу, хотів лиш відчути атмосферу та набратися досвіду від суперників.

Галина ВАЦЛАВСЬКА,

студентка ТНПУ імені В. Гнатюка

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.