Мистецьке дійство «Читаючи Шевченкові листи» провели в Тернополі

03 Чер 2015 / 17:09 | Переглядів: 2165

Тарас Шевченко

Листи та невідомі вірші Шевченка читали в Тернополі. Текст від автора читав заслужений діяч мистецтв України Олег Герман.

Мистецьке дійство "Читаючи Шевченкові листи" відбулося 31 травня 2015 р. о 18 годині в Українському Домі (бульвар Т.Шевченка, 27).

Невідомими поезіями та листами Т.Шевченка у поєднанні з музикою Я.Степового, В.Барвінського та М.Скорика, завершив свій 23 концертний сезон колектив муніципального Галицького камерного оркестру під орудою заслуженого артиста України В.Феленчака. Сценарій дійства був розроблений поетом Олегом Германом.

- Ця програма є другою частиною мистецького задуму "Читаю Шевченка і лячно мені. У кожному слові - теперишні дні". Мистецьке дійство, на думку слухачів, було насичено сильною енергетикою та пронизано ствердженням українського духу, - кажуть в управлінні культури ТМР.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.