Концерт в рамках мистецького проекту «ТаланТер» вчетверте провели в Тернополі

15 Чер 2015 / 10:33 | Переглядів: 3197

Березіль звіт народні танці танець

11 червня 2015 р. о 18:00 в Палаці культури "Березіль" ім. Леся Курбаса вже вчетверте відбувся концерт в рамках мистецького проекту "ТаланТер".


Цього разу в ньому участь взяли народний ансамбль танцю "Червона калина", зразковий театр пісні "Співограй", гурт "Фа-мажор", танцювальний колектив "Квіти життя", солісти БК "Пронятин" і БК "Кутківці".

За правилами проведення проекту глядачі шляхом голосування обрали найкращий концертний номер, що візьме участь у святкування Дня Незалежності України та Дня міста. Переможцем став народний ансамбль танцю "Червона калина" (Художній керівник Ігор Козловський)

Також серед глядачів був розіграний цінний подарунок від Тернопільської міської ради. Пароварку отримала Неоніла Михайловська.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.