Хрест та Ікона Світового Дня Молоді у Тернополі

15 Вер 2014 / 09:00 | Переглядів: 1910

ікона

14-15 вересня у Тернополі перебуватимуть Хрест та Ікона Світового Дня Молоді, які святий Іван Павло II подарував для молоді усього світу.
Хрест та Ікону уже зустрічала молодь Львова, Жовкви, Дрогобича, Ужгорода, Мукачева. Символи СДМ перебуватимуть в Україні до 4 жовтня, а потім здійснюватимуть паломництво у Молдові, Румунії, Угорщині, Словаччині та до 13 грудня - у Чехії. Опісля символи СДМ прибудуть до Республіки Польща, де у липні 2016 року відбудеться XXXI Світовий День Молоді - зустріч молоді з Папою.

Відповідальною за програму прощі Молодіжного Хреста та Ікони у Тернопільсько-Зборівській архиєпархії УГКЦ є Молодіжна комісія.

14 вересня

08.30 - Зустріч Хреста та Ікони СДМ. Храм Божого Милосердя і Матері Божої Неустанної Помочі Римо-Католицької Церкви в Україні (вул. Бандери, 57).
08.30-19.00 - Молитва біля Хреста та Ікони СДМ у храмі Божого Милосердя і Матері Божої Неустанної Помочі Римо-Католицької Церкви в Україні.
19.30 - Урочиста передача Хреста та Ікони СДМ від молоді РКЦ до молоді УГКЦ. Перехрестя вулиць Руська і Патріарха Йосифа Сліпого (біля Тернопільського кооперативного торговельно-економічного коледжу). Перенесення Хреста та Ікони до Архикатедрального Собору Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці УГКЦ (вул. Сагайдачного, 14).
20.00 - Молодіжні молитовні чування в Архикатедральному Соборі Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці УГКЦ.
Молитва навколо Молодіжного Хреста та Ікони.

15 вересня

16.00 - Молодіжні чування в Архикатедральному Соборі Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці УГКЦ.
18.00 - Божественна Літургія для молоді.

Додаткова інформація: Комісія у справах молоді Тернопільсько-Зборівської архиєпархії
Тел.: 067 350 44 45

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.