Допрем'єрний показ фільму «поводир» В рамках промо-туру зібрав аншлаг!

22 Жов 2014 / 15:30 | Переглядів: 2284

поводир кіно

20 жовтня з міста Тернопіль розпочався Всеукраїнський тур історичної драми Олеся Саніна "Поводир".

У місті Тернопіль пройшов допрем'єрний показ фільму "Поводир" режисера Олеся Саніна. Ексклюзивний показ в рамках туру зібрав повний аншлаг глядацької зали різних поколінь. Фільм дивилися з завмиранням серця. Вперше в історії України, завдяки тифлоперекладу, який був застосований у фільмі "Поводир", глядач з обмеженими можливостями зору зміг також дивитися показ разом з іншими глядачами. Більше сорока незрячих були присутні на показі. Після титрів зал стоячи аплодував, і з вигуками "Браво" запросив на сцену творців картини, після чого відбулася зустріч з глядачами. Олесь Санін близько години спілкувався з публікою, розповідаючи цікаві факти зйомок, занурюючи ще більше глядачів у світ фільму "Поводир". Після показу жінки виходили з зали зі сльозами на очах і, ніяковіючи, дякували режисера за таку Картину.
"Поводир" - це колосальні прорив в кіноіндустрії і взагалі в культурі.

- Я дуже щасливий, що завдяки Олесю Саніну і знімальній групі українське кіно нарешті почало відроджуватися. Окреме "дякую" Джамалі за надзвичайне перевтілення, - поділився враженнями Олександр Колосов (з народження сліпий).
- Після перегляду фільму я з великим інтересом поспілкувалася з режисером Олесем Саніним, з такою чуттєвою і глибокою людиною, яка зуміла передати у фільмі так тонко Любов, Вірність, Дружбу та Людяність. Такі фільми це велика рідкість. Ми рідко замислюємося, що буде з нами завтра? Після фільму хочеться ЖИТИ! Величезне спасибі творцям!

Національна прем'єра картини відбудеться 12 листопада 2014 року. Прокат запланований з безпрецедентним для національного кіно розмахом - фільм буде показаний в усіх кінотеатрах України. Фільм про любов, вірність, підлість і зраду в кращих традиціях голлівудського кіно.

Трейлер С https://www.youtube.com/watch?v=s4XYstz2np8
Трейлер D https://www.youtube.com/watch?v=dwYGBqhWGbU
Завантажити фото: ftp://ftp.bhcons.com/Povodyr/ (логін: annademyaniva, пароль не потрібен)
Завантажити відео: ftp://ftp.bhcons.com/FOR_TV/Povodyr/ (логін: annademyaniva, пароль не потрібен)
http://povodyr.com/

ПОВОДИР (THE GUIDE)

Старт в Україні: 12 листопада 2014
Жанр: епічна історія
Режисер: Олесь Санін ("Мамай").
Сценарій: Олесь Санін, Олександр Ірванець, Ірен Роздобудько, Пол Волянські.
Оператор-постановник: Сергій Михальчук ("Параджанов", "Коханець", "Las Meninas").
Художник-постановник: Сергій Якутович, Влад Одуденко. Композитор: Алла Загайкевич. Автор пісні "Квіти мають очі" — Джамала.
Продюсери: Максим Асадчий ("Брати. Остання сповідь"), Ігор Савиченко ("Зелена кофта"), Олесь Санін.
В ролях: Станіслав Боклан ("Страсті за Чапаєм", "Дев'ять життів Нестора Махно"), Антон Святослав Грін, Джамала, Олександр Кобзар ("Чемпіони з підворіття", "Матч"), Джеф Барел ("Німфоманка", "Примара", "Пандорум").

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.