З початку року фахівцями Тернопільської митниці Міндоходів здійснено 65 прийомів за зверненнями громадян

28 Лип 2014 / 16:12 | Переглядів: 1393

податкова будівля

Протягом першого півріччя 2014 року до Тернопільської митниці Міндоходів надійшло 15 письмових звернень громадян, що на 4 звернення більше, ніж за відповідний період 2013 року.

Найчастіше громадяни Тернопільщини зверталися з питань праці та заробітної плати, щодо роботи Спілки ветеранів Тернопільської митниці і роз‘яснення митного законодавства. Усі звернення розглянуто у встановлений чинним законодавством термін.
Окрім цього, начальник митниці, його заступники та посадові особи митниці (начальники структурних підрозділів) здійснюють особистий прийом громадян згідно затвердженого Графіку. Графіки прийому громадян та бізнес спільноти розміщені на офіційному порталі територіальних органів Міндоходів у Тернопільській області.

З початку року здійснено 65 прийомів за зверненнями громадян, що на 4 звернення більше, ніж за відповідний період 2013 року.

Звернення громадян стосувались митної політики (надання роз'яснень з питань митного законодавства).
Усім громадянам надані кваліфіковані відповіді (роз'яснення порушених питань) у день їх звернення.

Інформаційно - комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.