Ярмарок вакансій

26 Сер 2014 / 08:51 | Переглядів: 2728

вакансії ярмарка семінар зайнятість

Тернопільський міськрайонний центр зайнятості проводить міні-ярмарки вакансій для допомоги підприємствам в укомплектуванні кадрами та сприянні працевлаштуванню громадян, які перебувають на обліку в центрі зайнятості. В приміщенні Будинку праці в постійно діючому залі для проведення ярмарок вакансій відбувся міні-ярмарок вакансій ТОВ “Агата стальконструкція”. Представники підприємства на презентації повідомили присутнім про потребу у працівниках за професіями: електрозварники, електрогазозварники, водії навантажувача, стропальники, фарбувальники виробів і деталей, штампувальники, підсобні робітники, слюсарі із складання металевих конструкцій.

На ярмарок були запрошені 28 осіб, зареєстрованих в центрі зайнятості та для яких робота в ТОВ “Агата стальконструкція” може бути підходящою.

Представник організації Володимир Галанець відповів ряд питань, які зацікавили присутніх. Так безробітний Максим цікавився умовами праці, графіком роботи, рівнем заробітної плати. Обговорювали можливість стажування на робочому місці з подальшим працевлаштуванням.

Пан Володимир запевнив присутніх у гарантованому офіційному працевлаштуванні.

Учасники заходу активно приймали участь в обговоренні професійних вимог до кандидатів на дані посади. Безробітні, які зацікавились вакансіями запитували представника роботодавця про додаткові заохочення та премії. Наприкінці заходу пан Володимир надав зацікавленим особам контакти підприємства та апропонував залишити резюме.

Головний спеціаліст відділу довідково-інформаційної роботи з населенням ТМРЦЗ Смик Л. Я.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.