Які документи повинна надати до контролюючого органу фізична особа для отримання пільги щодо сплати земельного податку?

18 Гру 2014 / 16:07 | Переглядів: 1251

податкова1

Пільги щодо сплати земельного податку для фізичних осіб визначено ст.281 Податкового кодексу України
Фізична особа, яка належить до категорії осіб, що мають право на пільги щодо сплати земельного податку, отримує таке право лише після оформлення права власності на земельну ділянку у законодавчо встановленому порядку та внесення відповідних даних до державного земельного кадастру.

Для отримання пільги щодо сплати земельного податку, фізична особа повинна подати до податкової інспекції за місцезнаходженням земельної ділянки: заяву довільної форми про надання пільги та документи, що посвідчують право такої особи на пільгу (паспорт, пенсійне посвідчення, посвідчення "Учасник ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС", посвідчення "Потерпілий від Чорнобильської катастрофи", посвідчення "Учасник бойових дій", посвідчення "Інваліда війни", посвідчення "Учасник війни", посвідчення "Члена сім'ї загиблого" тощо).

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.