Як в тернополі реабілітовуватимуть воїнів ато

26 Лют 2015 / 14:47 | Переглядів: 2484

армія полегон солдат навчання тренування

Фото: Іван Пшоняк

Тернопільський міськрайонний центр зайнятості вніс на чергове засідання виконкому Тернопільської міської ради питання про розширення видів громадських робіт.

Зокрема, планується залучити до надання допомоги в соціально-психологічній реабілітації воїнів АТО, інших з числа військовослужбовців.

Таким чином служба зайнятості разом із Тернопільською міською радою вирішила допомагати центру реабілітації воїнів АТО, який планується відкрити у м.Тернополі.

Спеціалісти центру зайнятості почали вести співбесіди із відповідними фахівцями (психологами, лікарями, соціальними працівниками та іншими особами, які можуть надавати такі послуги).

Серед претендентів на направлення на громадські роботи є і безробітні з числа внутрішньо переміщених осіб, яким планується запропонувати таку роботу в першу чергу.

Кошти для організації громадських робіт планується додатково виділити у міському бюджеті, що дасть можливість збільшити кількість безробітних, залучених до громадських робіт.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.