Все нове – це добре забуте старе, або конкурс для дітей триватиме й надалі

03 Лют 2015 / 19:16 | Переглядів: 2927

Петро Якимчук нагорода конкурс

У світі все змінюється, трансформується, реорганізовується, кожна мить, подія та факт вносить свою лепту в цей процес. Колись "Податки очима дітей", потім "Очима дитини про бюджет країни", зараз "Майбутнє країни - у мріях дитини". Всеукраїнський конкурс дитячої творчості, який організовує Державна фіскальна служба покликаний сприяти формуванню економічної грамотності, податкової культури у школярів.

Минулого року в конкурсі "Очима дитини про бюджет країни" дітки Тернополя та Тернопільського району представили 126 творчих робіт. В цьому році, ми сподіваємося, що школярі, яким виповнилося від 9 до 15 років теж активно братимуть участь у творчому змаганні.

У конкурсі можуть брати участь учні загальноосвітніх навчальних закладів таких вікових категорій: 9-11 та 12-15 років. Прийом робіт триватиме до квітня 2015 року.

Напрями робіт, які приймаються від учасників, - художні твори, комп'ютерна графіка (анімація) та літературні твори.

Роботи просимо приносити у Центр обслуговування платників за адресою м. Тернопіль, Білецька 1, кабінет 119, контактні телефони: 46-46-46 та (097) 585-85-05 Копча Павло Петрович.

Відділ комунікацій Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ ДФС у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.