Тернополяни отримують податкові знижки

22 Тра 2015 / 18:33 | Переглядів: 1538

Податкові знижки

Правом на отримання податкової знижки, впродовж чотирьох місяців цього року, скористались 1383 жителі Тернополя та Тернопільського району. Задекларована сума податку на доходи фізичних осіб, що підлягає поверненню платникам склала 1, 6 млн.грн. Про це повідомили в управлінні доходів і зборів з фізичних осіб Тернопільської об'єднаної ДПІ.

Податківці нагадують, що правом скористатися податковою знижкою можна впродовж всього 2015 року. Зокрема, це стосується громадян, які отримували заробітну плату та сплачували податок на доходи і понесли, протягом 2014 року, витрати на навчання закладам освіти, застрахували себе або членів сім`ї, перерахували кошти у вигляді пожертвувань неприбутковим організаціям, сплатили відсотки за іпотечним житловим кредитом. Також до витрат можна включити кошти, сплачені у зв'язку з переобладнанням транспортного засобу, що належить платникові податку, з використанням у вигляді палива моторного сумішевого біоетанолу, біодизелю, стиснутого або скрапленого газу, інших видів біопалива.

Підстави для нарахування податкової знижки із зазначенням конкретних сум відображаються платником податку у річній податковій декларації, яка подається по31грудня включно наступного за звітним податкового року.

Для отримання детальнішої інформації щодо податкової знижки звертайтесь у Центр обслуговування платників за адресою: Білецька 1 або за телефонами: 43-46-46 та 43-46-40.

Відділ комунікацій Тернопільської об'єднаної ДПІ

ГУ ДФС у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.