Тернопільська митниця ДФС у лютому оформила 31 тис. тон вантажів

22 Бер 2015 / 15:27 | Переглядів: 2074

Оформлвантажів

Протягом лютого 2015 року Тернопільською митницею ДФС оформлено 31 тис. тон вантажів, що на 2,5 тис. тон більше, ніж протягом аналогічного періоду минулого року.

Загальний зовнішньоторговельний баланс експортно-імпортних операцій Тернопільської області у лютому цього року становив 38,4 млн доларів США, з них експорт - 21,1 млн доларів США та імпорт - 17,3 млн доларів США.

Експортували в основному електроустаткування (кабельні модулі електромереж автомобілів як продукти переробки на митній території тощо), м'ясо яловичини, деревину і вироби з неї, продукти переробки овочів, плодів (сік яблучний концентрований), цукор буряковий тощо.

Основними товарами, що ввозились в митному режимі "Імпорт" були:

- електроустаткування (проводи та арматура ізольовані, радіотехнічні пристрої тощо);

- полімерні матеріали (сировина для виробництва поролону, вироби з пластмаси);

- добрива;

- механічне обладнання;

- прокат чорних металів та інші.

Загалом зовнішньоекономічні операції проводились з торговельними партнерами із 42 країн світу, серед яких 60 % від усього товарообігу належить Польщі.

Відділ комунікацій

Головного управління ДФС у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.