Студенти тернопільських вузів знайомляться з роботою Міндоходів

15 Вер 2014 / 12:17 | Переглядів: 2048

студенти бесіда наркотики купити

У Головному управлінні Міндоходів у Тернопільській області розпочалися Дні відкритих дверей, під час яких студенти місцевих вузів відвідують установу із розширеними екскурсіями. Зокрема, нещодавно в управлінні уже побували студенти третього курсу спеціальності "Фінанси і кредит" Тернопільського національного політехнічного університету ім. І. Пулюя.

Після короткої ознайомчої лекції про роботу Головного управління Міндоходів в області, студенти відвідали із екскурсією Центр обслуговування платників, Галерею робіт учасників конкурсу "Податки очима дітей", а також Музей податкової служби, захоплені враження від якого залишили у "Книзі відгуків музею".

Подібні екскурсії у Головному управлінні Міндоходів Тернопілля триватимуть і надалі, тож із роботою Міндоходів ознайомляться студенти й інших тернопільських навчальних закладів.

Інформаційно-комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.