Скористайтесь «телефоном довіри»

26 Чер 2015 / 09:16 | Переглядів: 1843

Телефон довіри

Інформує Держфінінспекція в Тернопільській області

Скористайтесь "телефоном довіри"

З метою зворотного зв'язку з громадськістю та інформування про порушення фінансово-бюджетної дисципліни на об'єктах контролю в Державній фінансовій інспекції в Тернопільській області функціонує "телефон довіри" за номером (0-352) 52-54-05.

Іншою важливою метою функціонування „телефону довіри” є надання Державною фінансовою інспекцією в Тернопільській області у межах компетенції інформаційно-консультативних послуг громадськості з питань здійснення фінансового контролю за дотриманням чинного законодавства при витрачанні бюджетних коштів, використанням державного чи комунального майна.

Крім цього, Державна фінансова інспекція в Тернопільській області просить інформувати про можливі прояви корупції або службового недбальства в діях її працівників під час проведення ними контрольних заходів.

Зі скаргами, запитаннями та пропозиціями також можна дзвонити на „телефон довіри” Державної фінансової інспекції України за номером (044) 425-38-18.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.