Питання зайнятості переселенців вирішуємо спільно

24 Лют 2015 / 08:12 | Переглядів: 2427

біженці

У Шумському районному центрі зайнятості відбувся семінар з роботодавцями на тему: "Особистий консультант - ваш надійний помічник".

Присутні ознайомилися з новинами у законодавстві про зайнятість; обговорили питання співпраці з центром зайнятості у 2015 році та завдання на поточний рік, а також звернули увагу на організацію роботи щодо сприяння зайнятості внутрішньо переміщених осіб.

У семінарі взяли участь 5 роботодавців, двоє з них - представники сільськогосподарських підприємств, на території яких проживають внутрішньо переміщені особи.

- На даний час на обліку в Шумському районному центрі зайнятості перебуває 5 внутрішньо переміщених осіб із Донецької області, троє з них не мають професії, а двоє працювали на різних роботах, відтак було досягнуто домовленості із даними сільськогосподарськими підприємствами про можливе працевлаштування переселенців під час весняно-польових робіт, - повідомила провідний спеціаліст відділу надання соціальних послуг РЦЗ Вікторія Даньчук.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.