Нова тролейбусна лінія в Тернополі з’єднує «Дружбу» з вулицею Київською

01 Вер 2015 / 12:08 | Переглядів: 2006

нова троль лінія 947466

У Тернополіна дняхвідкрили новутролейбусну лінію на масиві “Дружба”.Вона пролягаєвід вулиці Бережанської, через Лучаківського та Будного і завершується на Тролейбусній. Цими вулицями курсує тролейбус одинадцятого маршруту.

Далі комунальники приступлять до будівництва ще однієї тролейбусної лінії, яка сполучить вулиці Протасевича - Довженка - Лесі Українки. Її планують завершити до кінця року.

- Одинадцятий маршрут - специфічний, бо він з'єднує "Дружбу" з вулицею Київською. Ми розуміємо, що велика кількість пасажирів їде в лікарню № 3, тому не хочемо створювати їм незручностей, а просто встановили знак "Зупинка на вимогу" перед поворотом на вулицю Лучаківського і впродовж декількох днів працівники "Електротрансу" зупинятимуть там транспорт, щоб ми відпрацювали це до автоматизму, - розповів у ефірі каналу ТВ-4директор КП "Тернопільелектротранс" Андрій Мастюх.

Нагадаємо, що за останні декілька років у Тернополі збудовано три нові тролейбусні лінії: на масиві "Аляска", у районі обласної дитячої лікарнітамасиві "Дружба".

У вересні планується розпочати будівництво ще однієї лінії на масиві "Східний" вулицями Протасевича - О. Довженка - Лесі Українки.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.