Не побачити себе до 25 грудня

17 Січ 2017 / 15:27 | Переглядів: 2254

перевірка 43мм3м3

Документальна планова перевірка суб'єкта господарської діяльності повинна бутипередбачена у плані-графіку проведення таких документальних перевірок. Процеінформували в Тернопільській ОДПІ.

План-графік документальних планових перевірок на поточний рік оприлюднюється наофіційному веб-сайті Державної фіскальної служби України до 25 грудня року, щопередуєроку, в якому будуть проводитися такі документальні планові перевірки.

До плану-графіка проведення документальних планових перевірок відбираються платники податків, які мають ризик щодо несплати податків та зборів, невиконання іншого законодавства, контроль за яким покладено на контролюючі органи.

Періодичність проведення таких перевірок визначається залежно від ступеня ризику вїхдіяльності, який поділяється на високий, середній та незначний. Платники податків знезначним ступенем ризику включаються до плану-графіка не частіше, ніж раз на три календарних роки, середнім - не частіше ніж раз на два календарних роки, високим - не частіше одного разу на календарний рік.

Податковим кодексом заборонено проведення документальної планової перевірки заокремими видами зобов'язань перед бюджетами, однак це не стосується перевірок щодо правильності обчислення, повноти і своєчасності сплати митних платежів, податків, зборів таєдиного внеску при виплаті (нарахуванні) доходів фізичним особам.

Детальніші консультації - у Центрі обслуговування платників за адресою: вул. Білецька, 1 таза телефоном: 43-46-10.

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.