Найбільше патентів видано для торговельної діяльності

06 Лют 2013 / 10:16 | Переглядів: 1913

підприємець

Майже 1 130 торгових патентів видано суб'єктам господарювання м. Тернополя Тернопільською об'єднаною ДПІ станом на початок цього року. Порівняно з попереднім періодом це на 140 патентів більше. Значна частина з них, а це 1 030 патентів, для провадження торгівельної діяльності. Відтак, суб'єкти підприємницької діяльності поповнили міський бюджет, сплативши майже 5,5 млн. грн., що на 417 тис. грн. більше, ніж у 2011 році.

Платникам Тернопільського району видано більше 261 торговий патент, що на 8 більше, ніж за аналогічний період минулого року. Для провадження торговельної діяльності суб'єкти господарювання отримали 219 патентів. До районної казни від платників податків надійшло понад 449 тис. грн. збору за провадження деяких видів підприємницької діяльності, що на 31,5 тис.грн більше, ніж за попередній рік.

За матеріалами відділу адміністрування
податку на прибуток Тернопільської об'єднаної ДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.