Хто у новому реєстрі неприбуткових – дізнайтесь онлайн

07 Гру 2016 / 17:37 | Переглядів: 1739

податкова спецсервіс ДФС

У Тернопільській ОДПІ повідомили, що за допомогою одного із сервісів ДФС "неприбутківці" можуть знайти себе у "Реєстрі неприбуткових установ та організацій".

Дізнатись чи внесена Ваша організація до даного реєстру можна, зайшовши на суб-сайт офіційного веб-порталу ДФС (http://sfs.gov.ua/), та скористатись електронним сервісом "Електронний кабінет платника (оновлена версія)" (Далі - Кабінет).

Цей сервіс надає можливість переглянути інформацію з реєстрів, зокрема й з "Реєстру неприбуткових установ та організацій" (https://cabinet.sfs.gov.ua/cabinet/faces/public/reestr.jspx).

Так, для цього, потрібно ввести необхідні реквізити у поле "Код ЄДРПОУ" та натиснути "Пошук". У результаті пошуку будуть відображені ідентифікаційні та реєстраційні відомості пронеприбуткову організацію, а саме:

- код згідно з ЄДРПОУ;

- найменування неприбуткової організації;

- дату включення неприбуткової організації до Реєстру, починаючи з якої визначається строк безперервної реєстрації неприбуткової організації;

- ознаку неприбутковості;

- дату присвоєння ознаки неприбутковості або її зміни;

- дату та номер рішення про включення, повторне включення неприбуткової організації доРеєстру або зміну ознаки неприбутковості;

- дату скасування ознаки неприбутковості;

- дату та номер рішення про виключення неприбуткової організації з Реєстру;

- найменування та ідентифікаційний код контролюючого органу.

При цьому, в реєстрі не передбачається відображення довідкових відомостей промісцезнаходження організації, даних про керівників, головних бухгалтерів, засновників тафінансово-економічних показників господарської діяльності неприбуткової організації.

Також, проконсультуватись детальніше стосовно реєстрації, перереєстрації неприбуткової установи чи організації можна у Центрі обслуговування платників Тернопільської ОДПІ абозателефоном: 43-46-10, 43-46-21.

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.