До уваги фізичних осіб - підприємців - платників єдиного податку третьої групи!

18 Кві 2015 / 10:53 | Переглядів: 1688

Декларування

Декларація платника єдиного податку за 1 квартал 2015 року подається за діючою формою, затвердженою наказом Міністерства фінансів України від 21 грудня 2011 року №1688 (у редакції наказу Міністерства фінансів України від 7 листопада 2012року№1159).

У зв'язку зі зміною з 1 січня 2015 року розміру ставок єдиного податку для платників спрощеної системи 3 групи, підприємці при заповненні декларації зазначають дохід, що оподатковується за ставкою 2 або 4 відсотки, у рядках, в яких передбачено відображення доходу за ставкою 3 або 5 відсотків відповідно. Аналогічно зазначається і сума податку.

Крім того, нагадуємо, що граничним терміном подання декларації платника єдиного податку за I квартал 2015 року є 12 травня. Граничний термін сплати податкових зобов'язань по єдиному податку за результатами I кварталу - 20 травня.

Також зазначимо, що з 1 липня 2015 року для платників єдиного податку третьої групи використання РРО є обов'язковим. Виняток складають ті, які здійснюють діяльність на ринках, а також при продажі товарів дрібнороздрібної торговельної мережі через засоби пересувної мережі.

Якщо у вас виникають запитання щодо спрощеної системи оподаткування, чи інших норм податкового кодексу, звертайтесь у Центр обслуговування платників за адресою: Білецька 1 або за телефоном: 43-46-46.

Відділ комунікацій Тернопільської об'єднаної ДПІ

ГУ ДФС у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.