Дані про реєстраційний номер можуть бути внесені до паспорта

01 Жов 2014 / 07:19 | Переглядів: 2759

паспорт

Я підприємець і часто бувають випадки, коли мені необхідно пред'явити крім паспорта ще й ідентифікаційний номер. Видана довідка з податкової уже затерлася, а часом і забуваю її. Чув, що можна ставити спеціальні відмітки у паспорті, це справді так?

Зазначимо, що процедуру внесення до паспортів фізичних осіб даних про такий реєстраційний номер визначено Положенням № 1147 від 6 листопада 2012 року, яке затверджене відповідним наказом Мінфіну України. Також, ним затверджено і Форму даних про реєстраційний номер, що вноситься до паспорта.
За зверненням фізичної особи податкові органи вносять до паспорта громадянина України дані про реєстраційний номер. Це може бути сьома, восьма, або дев'ята сторінки.

Дійсно, у випадках, передбачених законодавством, дані про реєстраційний номер, що внесені до паспорта, можуть використовуватися для підтвердження реєстраційного номера облікової картки платника податків. Так що, звертайтесь до Центру обслуговування платників податків Тернопільської ОДПІ - вікно № 17, або к. 121.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.