Чи можна зарахувати відшкодування ПДВ у рахунок інших податків?

25 Тра 2017 / 14:36 | Переглядів: 1812

пдв 2

У Тернопільській ОДПІ зазначили, що відповідно до Податкового кодексу передбачена можливість здійснення бюджетного відшкодування податку на додану вартість за заявою платника у рахунок сплати грошових зобов'язань або погашення податкового боргу такого платника податку з інших платежів, що сплачуються до державного бюджету.

Окрім цього, суми бюджетного відшкодування з податку на додану вартість (на підставі відповідної заяви платника) включено до переліку джерел сплати грошових зобов'язань абопогашення податкового боргу платника податків до Державного бюджету України.

Зарахування сум бюджетного відшкодування податку на додану вартість у рахунок сплати грошових зобов'язань або погашення податкового боргу з платежів надходження яких розподіляється у пропорціях як до державного, так і до місцевих бюджетів, положеннями Кодексу не передбачено.

Докладні консультації - у Центрі обслуговування платників за адресою: вул. Білецька, 1 тазателефоном: 43-46-24, 43-46-22.

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.