Батьки студентів – лідери на податкову знижку

21 Бер 2017 / 22:52 | Переглядів: 1568

Податкова знижка на навчання

Декларування доходів фізичних осіб - це не тільки сплата податку до бюджету, а й повернення сум податку на доходи фізичних осіб, сплаченого із заробітної плати в минулому році.

Станом на середину березня 2017 року вже 755 мешканців Тернополя і Тернопільського району задекларували своє право на податкову знижку на 1312 млн грн. Найактивніше декларують право наподаткову знижку - батьки студентів-контрактників та самі студенти, які паралельно знавчанням, отримували зарплату у минулому році. Насьогодні вже є 634 таких бажаючих, ацемайже 84 % від загальної кількості декларацій на податкову знижку. Серед них, 121житель Тернопільського району та 513 - обласного центру. Наразі,цякатегорія декларантів претендує на повернення трохи більш як 1 млн грн податку.

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.